Sandblæsning

Sandblæsning

Hos MB-Lak har vi mange års erfaring inden for sandblæsning, hvilket gør os i stand til at levere et godt og veludført stykke arbejde. Med sandblæsning fjerner vi på effektiv vise gammel maling, rust og skidt fra overfladen på et emne, så den er helt klar til lakering. Vi sørger for, at alle malingrester bliver fjernet, da det er med til at give den mest optimale overflade for at opnå en flot finish med den efterfølgende lakering. Sandblæsning giver desuden en ensartet ruhed, som vil sikre, at lakeringen får en god vedhæftning til materialet, og det mest holdbare resultat opnås.

 

Effektiv sandblæsning af forskellige emner

Hos MB-Lak udfører vi dagligt sandblæsning af en lang række af forskellige emner såsom huse, bygninger, stålkonstruktioner, gravemaskiner traktorer mv. Både jern, stål, glasfiber og beton er materialer, der tåler sandblæsning, og vi kan derfor hjælpe med at sikre en ensartet overflade uden malingrester, snavs og rust på en lang række af forskellige emner.

Med en truckkapacitet på 14 tons er det de færreste opgaver, der er for store eller tunge til os. Hvis dit emne ikke kan transporteres, eller det bliver for besværligt at flytte, så kan vi også tilbyde mobil sandblæsning, hvor vi kommer ud til dig. Denne service tilbyder vi til kunder i hele Skandinavien. Vi udfører sandblæsningen effektivt og professionelt og kan dermed fjerne selv den mest genstridige rust. Vi kan desuden tilbyde at stå for miljøvenlig bortskaffelse af farlige kemikalier i forbindelse med sandblæsning.

Sandblæsningen foregår på den måde, at vi med stor kraft og et højt tryk blæser sandkorn mod den valgte overflade, hvilket får både rust og maling til at løsne sig fra overfladen. Der findes dog flere forskellige former for sandblæsning, og det er vigtigt at vælge den rigtige slags for at opnå det bedste resultat. Vi står klar med kvalificeret rådgivning omkring dette og er kun et opkald væk, hvis du skulle have spørgsmål til os eller ønsker et tilbud på udførslen af din opgave.

Galleri

Kontakt os, hvis du vil høre mere om sandblæsning

Hos MB-Lak står vi klar til at hjælpe, hvis du skal have udført opgaver i forbindelse med sandblæsning. For os er tilfredse kunder alfa og omega, og vi sætter derfor også en ære i at være omstillingsparate, så vi på bedst mulig vis kan imødekomme den enkeltes behov.

Vi tilbyder derfor også at træde hurtigt til, uanset hvor i landet opgaven skal udføres. Med base midt i landet i Aarup på Fyn kan vi hurtigt rykke ud til opgaver med sandblæsning i Jylland og på Sjælland.

Vil du have en hurtig, fleksibel og ikke mindst effektiv løsning, når det kommer til sandblæsning? Så kontakt os allerede i dag, så hører vi gerne mere om din konkrete opgave og udarbejder et tilbud ud fra det.

Du kan ringe til os på 60 70 56 81 eller sende en mail til kontakt@mb-lak.dk.

Kontakt os

Giv os et kald eller send os en mail

Telefon: 60 70 56 81
Mail: kontakt@mb-lak.dk

Adresse
Snedkervænget 5-7
5560 Aarup