Miljøsanering

Miljøsanering

Hvis du er ejer af en bygning, som skal nedbrydes, så er det din pligt at lokalisere de miljøfarlige stoffer, som kan blive adskilt fra de materialer, der skal genbruges. Særligt bly er blevet brugt i både maling og tagrender på bygninger opført fra 1950’erne og helt frem til 1980’erne. Det er dog først i forbindelse med renoveringer eller nedrivninger, at der er risiko for at blive udsat for de farlige stoffer i bly, og det er denne blysanering, som bør overlades til professionelle.

Hos MB-Lak har vi den nødvendige viden og de kompetencer, der skal til for at fjerne disse miljøfarlige stoffer på lovlig vis. Det er med til at sikre, at nedbrydningen kan ske både sikkert og miljørigtigt. Samtidig sørger vi selvfølgelig også for den korrekte dokumentation af arbejdet. Vi bistår med bortskaffelse af farlige kemikalier gennem den gældende lovgivning, så alle krav overholdes, og personsikkerheden samtidig er helt i top.

 

Sikker fjernelse af giftige kemikalier

Vi kan stå for effektiv fjernelse af bly og andre giftige kemikalier i forbindelse med behandling af bygninger, huse og facader fra 1970’erne og før. Vi har mange års erfaring med blysanering og sørger for på sikker vis at fjerne de blyholdige materialer forud for nedbrydninger og renoveringer.

Vi kan tilbyde at udarbejde en handlingsplan for sanering af de registrerede blyforekomster i den pågældende bygning, ligesom vores specialuddannede medarbejdere kan stå for arbejdsmiljørigtig blysanering både indvendigt og udvendigt. Under denne proces sørger vi samtidig for at sikre mod spredning af bly til omgivelserne. Efterfølgende varetager vi også en sikker og korrekt håndtering af det blyholdige affald, ligesom du er sikret grundig dokumentation af hele processen.

Ved udførsel af denne type opgave sørger vi altid for at overholde de gældende miljøkrav på området.

Galleri

Kontakt os for professionel hjælp til miljøsanering

Arbejdet med giftige kemikalier, og herunder bly, kan være farligt og bør altid overlades til professionelle. Udsættelse for bly kan nemlig påvirke både nervesystemet og nyrerne. Vores medarbejdere gør brug af effektive værnemidler og sørger for god personlig hygiejne, ligesom de sørger for sikker håndtering under miljøsaneringen, så sikkerheden er i top for alle parter. Vi tilbyder at påtage os alle faser fra den indledende screening hen over fjernelsen og til den afsluttende deponering og transport af det farlige affald, så du med ro i sindet ved, at der er taget hånd om miljøsaneringen af folk, der ved, hvad de laver.

Gennem tiden har vi hjulpet en bred vifte af kunder med miljøsanering, og uanset om der er tale om en mindre opgave for en privat kunde eller en større opgave, der skal løftes for en stor virksomhed, så står vi klar til at træde til. Du er velkommen til at ringe til os på 60 70 56 81 og fortælle mere om din opgave. Så kan vi give dig en pris samt en realistisk tidshorisont for udførslen af opgaven. Du kan også vælge at sende en mail til kontakt@mb-lak.dk, så vender vi tilbage med et svar, så hurtigt vi kan.

Kontakt os

Giv os et kald eller send os en mail

Telefon: 60 70 56 81
Mail: kontakt@mb-lak.dk

Adresse
Snedkervænget 5-7
5560 Aarup