Offshore

Udearbejde på pladser

MB-Lak har base i Aarup på Fyn og herfra udfører vi en stor del af vores opgaver. Vi rykker dog også gerne ud til arbejdsopgaver på pladser rundt om i Danmark såvel som i Norge og Sverige. Vi foretager blandt andet reparationer og løbende vedligeholdelse af stålkonstruktioner og brosektioner, ligesom vi også påtager os komplette opgaver på store entrepriser. Uanset opgavens omfang er det vigtigt for os, at den bliver udført på bedst mulig vis.

Derfor er ejeren af MB-Lak også med inde over alle processer i forbindelse med service for på den måde at sikre en god indledende dialog og et godt løbende samarbejde fremadrettet helt frem til, at opgaven er ført godt i mål.

 

Udearbejde med fokus på kvalitet og dokumentation

Når der er tale om store entrepriseopgaver, så er AB 92 og produktgaranti dækket. Det er med til at skabe en tryghed for dig som kunde, når du overlader din opgave til os.

Vi udarbejder også KS-dokumentation, som du vil modtage løbende gennem hele processen, så vi på den måde kan sikre os bedst muligt mod fejl og misforståelser. Vi lægger vægt på at overholde samtlige deadlines, ligesom at høj kvalitet i arbejdet er et ufravigeligt krav fra vores side.

Vi samarbejder vi med alle store stålvirksomheder i Danmark, og vi tager gerne både små og store opgaver ind. Derfor kan vi også hjælpe de fleste typer af kunder med at komme godt i mål med lige præcis deres projekt. Vores dygtige medarbejdere er med deres mange års erfaring og store faglige stolthed din garanti for veludført arbejde.

Galleri

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Vi er altid tilgængelige på telefonen, og du har derfor også altid mulighed for at kontakte os. Vi sidder klar til at høre mere om din opgave vedrørende udearbejde på pladser og ud fra det udarbejde et tilbud med en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder at lave en hurtig beregning, så du kan få en pris på udførslen af din opgave inden for bare 24 timer.

Lægger du vægt på kvalitet i arbejdet, så skal du uden tvivl lade os hos MB-Lak stå for arbejdet.

Du kan ringe til os på følgende nummer:

60 70 56 81. Du er også velkommen til at sende en mail direkte til mike@mb-lak.dk, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Kontakt os

Giv os et kald eller send os en mail

Telefon: 60 70 56 81
Mail: kontakt@mb-lak.dk

Adresse
Snedkervænget 5-7
5560 Aarup