Om os

Om MB-Lak

MB-Lak er grundlagt af mig, Mike. Jeg startede som industrilakerer som 17-årig. Med mere end 15 års erfaring i branchen har jeg prøvet det meste. Jeg er selv med i alle processer, der foretages i forbindelse med service, og jeg foretrækker at køre ud til kunderne og tage en gennemgang med dem face to face frem for at føre en længere korrespondance over mail.

Ved gennemgangen kan vi samtidig få afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål, ligesom jeg har mulighed for at høre mere om dine ønsker og tilpasse arbejdet efter dette. Hos MB-Lak er det kunden, som er i højsædet og vi immødekommer kunden i øjenhøjde. Med andre ord er det alfa og omega for os at have glade og tilfredse kunder.

 

Ingen opgave er for stor eller for lille

Gennem vores mange år i branchen har vi ydet service for både private og for større virksomheder såsom Coloplast. MB-Lak har været i en positiv udvikling fra dag et, og det skyldes blandt andet, at vi leverer hurtig og professionel service alle ugens dage.

For os er det vigtigt, at både kunder og medarbejdere er glade, og derfor arbejder vores ansatte under dansk overenskomst og under ordnede vilkår. Samtidig ved vi, hvor vigtigt det kan være at kunne få hurtigt hjælp, og derfor er vi altid til at fange på telefonen, hvis du har spørgsmål til os eller vil vide mere om en af vores ydelser.

Når det kommer til arbejdet med miljøsanering og håndtering af farlige kemikalier, så har vores medarbejdere de påkrævede certifikater og sørger for at overholde samtlige miljøkrav. Arbejdet bliver desuden udført med grundig dokumentation af samtlige processer. Vi gør brug af de bedste produkter på markedet, for at vi altid kan stå inde for kvaliteten, og så sørger vi for løbende at holde os opdateret på vores område, så vi også fremover kan levere den bedst mulige service.

Vi er stolte af at kunne bakke op om de gode sager, og vi støtter derfor blandt andet Kræftens Bekæmpelse og Handicapforbundet.

Galleri

Veludførte opgaver til tiden

Vi har en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med service og kan imødekomme de fleste behov. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, så uanset om du har brug for professionel hjælp til industrilakering, brandmaling, miljøsanering eller sandblæsning, så er du velkommen til at kontakte os. Har du en speciel opgave, så er vi de helt rigtige at tage kontakt til.

Vi sørger for at fastsætte en deadline på opgaven, og den bliver selvfølgelig altid overholdt, så du ved, hvad du kan forvente. Samtidig sætter vi en ære i altid at levere et godt stykke arbejde, som både vi og kunden kan være tilfredse med. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere. Vi ser frem til at hjælpe dig godt i mål med dit projekt.

Kontakt os på telefon eller email

Telefon: 60 70 56 81

Email: kontakt@mb-lak.dk eller mike@mb-lak.dk

Kontakt os

Giv os et kald eller send os en mail

Telefon: 60 70 56 81
Mail: kontakt@mb-lak.dk

Adresse
Snedkervænget 5-7
5560 Aarup