Brandmaling

Brandmaling

Brandmaling er gennem de senere år blevet mere og mere populært, men det er vigtig at være opmærksom på, at det kræver autorisation at anvende brandbeskyttende maling, og dette arbejde skal derfor overlades til professionelle. Hos MB-Lak er vi certificeret til udførsel af arbejde med disse typer brandmaling. Vi har det bedste sprøjteudstyr til brandmaling på markedet, og med dygtige medarbejdere inden for dette felt leverer vi et godt resultat hver gang. Gennem årene har vi opnået et indgående kendskab til vores leverandørers produkter, og det er med til at sikre en god og ensartet proces fra start til slut. Vi sørger for, at brandmalingen ligger i et glat og fast lag, så det til forveksling ligner traditionel maling, og du kan nyde godt af et ensartet resultat.

 

Brandmaling med kundens behov i fokus

Når vi bliver sat på en opgave med brandmaling, så laver vi altid tre beregninger med forskellige produkter, så vi fra gang til gang kan finde den rette lagtykkelse. På den måde sikrer vi optimal brandbeskyttelse med mindst mulig lagtykkelse, og denne besparelse går direkte til dig som kunde. Vi sørger samtidig for at holde os opdateret på den seneste viden og de nyeste teknikker på området, så vi også fremover kan tilbyde vores kunder den bedst mulige løsning.

Vi udfører brandlukning med brandtætning og brandfugning, som kan sikre dig bedst muligt i tilfælde af brand, idet røg, ild og sod ikke kan sprede sig til resten af bygningen, men i stedet bliver i det rum, hvor branden er opstået. I mange brande ville omkostningerne have været markant mindre, hvis der var udført den rette brandlukning af de huller, der laves i forbindelse med installationsarbejde.  Det er derfor en god investering, både økonomisk og med hensyn til personerne i bygningens sikkerhed. Skulle der opstå akut behov for brandlukning, så rykker vi også ud off shore med kort varsel, så opgaven kan løses hurtigst muligt. Vi udfører service i både Danmark, Norge og Sverige, og vi maler emner, som er helt op til 30 meter lange og med en vægt på op til 15 tons.

Der er med andre ord ingen opgaver, der er for store eller små for os. Du er derfor også altid velkommen til at kontakte os med lige præcis din opgave, så vi kan hører mere og ud fra det udarbejde et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

Galleri

Brandmaling med produktgaranti

Vores leverandør af brandmaling er særligt udvalgt grundet den høje kvalitet i deres produkter. Vores samarbejdspartner stiller desuden produktgaranti, og det gælder både for det arbejde, der er udført i vores produktion og det arbejde, som bliver udført ude på pladserne og på diverse projekter.

Vi udfører kvalitetssikringsdokumentation med kontrol fra MY-målinger, som er med til at sikre, at brandmalingen overholder sikkerhedskravene til lagtykkelse. Det finder du alt sammen vedhæftet i dokumentationen, du får fra os ved udførslen af opgaven. Vi ved, at arbejdet med brandsikring i høj grad er en tillidssag, og derfor sørger for altid at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Skal vi hjælpe dig med brandmaling? Så ring gerne til os på 60 70 56 81 eller send en mail til kontakt@mb-lak.dk.

Kontakt os

Giv os et kald eller send os en mail

Telefon: 60 70 56 81
Mail: kontakt@mb-lak.dk

Adresse
Snedkervænget 5-7
5560 Aarup