Industrilakering

Industrilakering

MB-Lak har mange års erfaring med industrilakering. Vores samarbejdspartner inden for industrilakering og brandmaling stiller produktgaranti, og det gælder både for det arbejde, der er udført hos os og det, vi udfører ude på pladser og på diverse projekter. Med andre ord er din opgave i trygge hænder hos os.

Hurtigt tilbud på udførslen af din opgave

Vi er altid tilgængelige på telefonen, og vi kan derfor også altid kontaktes vedrørende service. Her kan vi høre mere om din opgave, og ud fra det udarbejder vi et tilbud til dig. Vi laver en hurtig beregning ud fra dine informationer og kan derfor give dig tilbuddet på lakering af dine emner inden for bare 24 timer. Punktlighed er vigtigt for os, og derfor sørger vi også for at overholde de deadlines, vi giver vores kunder.

Vores store erfaring og ekspertise inden for vådlakering gør os i stand til at yde professionel rådgivning inden for lige præcis dette felt. Rådgivningen foregår altid med kundens ønsker og behov i højsædet og kan dreje sig om alt fra komponenter til malingens indhold, blanding og farvetyper.

Vi bestræber os på hurtig service og høj kvalitet i arbejdet, så vi kan være sikre på, at kun den bedste lakering tilbydes hos os. Ud over vådlakering tilbyder vi også brandmaling med produkter fra nøje udvalgte leverandører, så vi også her kan være sikre på, at kvaliteten er helt i top.

Vi sørger for at tage højde for alle miljøhensyn i forbindelse med industrilakering, ligesom vi altid holder os på forkant af den teknologiske udvikling, så vi også i fremtiden kan imødekomme vores kunders krav på bedste vis, og levere det bedst mulige resultat.

Galleri

Lad os varetage din industrilakering

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, men det er også en vigtig mærkesag for os med glade medarbejdere, der glæder sig til at møde ind hver eneste dag. Derfor arbejder vi under dansk overenskomst og under ordnede vilkår. Det, mener vi, er den bedst mulige løsning for alle parter.

Hvis du er på udkig efter et firma, der kan udføre industrilakering med fokus på det gode og holdbare resultat, så kontakt os allerede i dag ved at sende en mail til kontakt@mb-lak.dk eller ringe til 60 70 56 81.

Vores mange års erfaring med industrilakering fornægter sig ikke, og hos os får du flotte og holdbare resultater, uanset om der er tale om en mindre eller en mere omfangsrig opgave.

Kontakt os

Giv os et kald eller send os en mail

Telefon: 60 70 56 81
Mail: kontakt@mb-lak.dk

Adresse
Snedkervænget 5-7
5560 Aarup